donrosdssSiç bëhet e ditur nga një informacion preshevar, tragjikisht ka humbur jetën nga rryma elektrike Kryetari i bashkësisë lokale Dobrosin, komuna e Bujanocit, Ferat Ferati. Ferati ishte pjesëtari UÇK-së në Kosovë dhe pjesëtar i UÇPMB-së në Luginën e Preshevës, ndërsa ka qenë kryetar i Bashkësisë Lokale. Ferati Ferati ka qenë në moshën rreth 50-vjeçare, pas veti nuk ka lënë fëmijë.

I ndjeri sipas banorëve të Dobrosinit shumë herë i kishte kontaktuar përfaqësuesit e elektrodistribucionit për arsyeje se fshati kishte problem me energjin elektrike, por që kishte hasur në vesh të shurdhër, kështu kishte tentuar që vetë ta zgjidh këtë problem që i kushtoi me jetën, thuhet në mes tjerash një burim informativ. T. Selimi

SHPËRNDAJE