soloooWinznaut (SO)  5 korri -Një shtetas i Kosovës është vrarë mbrëmë në Winznaut (SO) te  Zvicrës nga një italian.(Toter in Winznau – Verhafteter gesteht Tat) shkruan 20minuten, transmeton agjencia e lajmeve Presheva Jone nga Zvicr

I riu nga Drenica A.G (32)eshte viktima pasi në shtëpinë e tij ka jetuar më herët një serb.

Kosovari eshte  vrarë me tre plumba në banjo nga nje italian ( 38) i cili pas pak është arrestuar nga policia kantonale dhe e ka pranuar vrasjen.

Policia tani është në kërkim edhe të dy  personona, që besohet të kenë lidhje me krimin.

Në shtëpi thuhet të kenë qenë edhe dy shqiptarë, të cilët kanë kercyer nga frika nga një dritare nga te shtenat.

SHPËRNDAJE