Medvejgë, – I riu M.V (15) nga fshati Lece në Medvegjë eshte mbytur  sot rreth orës 14:00, kur, po ngiste një traktor, i  cili pas nje manovrimi rrëshqiti jashtë rrugës lokale dhe përmbyset, njfotn agjencia e lajmeve “Presheva Jonë”

Djaloshi  shpjte  e shpejte eshte derguar ne shtëpine  shëndetit “Medvegja”, ku mjekët i  ofruan atij  ndihmën, por ai nderroi jete nga lëndimet e rënda që kihshte pësuar në aksident.

Policia e trafikut në Leskovc shqyrtojë nëse traktor ishte dëmtuar, dhe shkaktoi aksident apo ishte ndonjë arsye tjetër.

Dëshmitarët thonë se sa më shpejt që ndodhi tragjedia, menjëherë transportuar djalin, por se pavarësisht reagimit të shpejtë të mjekëve, lëndimeve djalin poglegao.

SHPËRNDAJE