tradeggPreshevë, 2 krrik -Dita e sotme për Serbine duket se paska eene “Dita-Z”. Pas masakres se menfgjesit ku nje krimienles erb vrau pese vate dke plagusr 22 tjre, sot ne oret e pasidtes dy persona humbën jetën në një aksident trafiku që ka ndodhur sot në anashkalojë rreth Pirot, tha se Ministria e Punëve të Brendshme (MUP), trasnmeton agjencia  e lajmeve “Presheva jonë”

Sipas Ministrisë së Brendshme, që u rrëzua targa kamion dhe regjistrimet e makinave të pasagjerëve vendas zvicerane, dhe një hetim është duke u zhvilluar.

Në këtë shtrirje të rrugës në mes Nishit dhe vendkalimin kufitar Gradina ku per shkak aksident rrugor u mbyll për trafikun. Pos dy te vdkeurve ne kete aksidente  edhe dy vetë u plagosën.

SHPËRNDAJE