topch11Preshevë, 2 tetor  -Televizioni shqiptar “Top News” e ka raportuar se kryeministër i Kosovës eshtë Aleksandër Vucic. Dhe tash shtrohet pyeteja, nëse nuk qëndron rikthimi i publikut kah Top Channel,  atëhere cfarë fshihet pas kesaj gafe e cila nuk mund të jete bash e  rastësisht në këtë televizon punojne edhe shume kosovarë, shkruan agjnecia e lajemeve “Presheva Jonë”

Në një lajm të publikuar për kryeministrin e Serbisë Top Channel, ka raportuar se Aleksander Vucic eshte kryemonsitert i Kosovës. Edhe pse disa portale kosovare pro Thacit te sponsorizuar nga qeveria këte e quajnë herë “gabim” e herë “nagterim” , por vete Top Channel si autore e ketij “lapsusi” ende nuk ka dalur me nje nofotim zyrtar se ishte i tillë.

Deri ne Preshve pat mbi shkrime dje ldieret e kosovesd Lindore thane se  Edi Rama eshtre kyrtemnister iu yni,  në ekranin e Top Channel u pa mbishkrimi se “Kryeministri kosovar Vuçiç: Nuk ka ndonjë tendencë se dikush tentoi të më vrasë..”.  Ketij lajmi ju eshte gezuar paydshim edhe Serbia, cka diteve te fundit janë pushtuar gazetat e Boegradit ne faqet e para.

Kur flasim per vrasjet, atentatet ne Kosovë te bera viteve te fuzndit nga Serbia dhe nëse ADN do te dilte pozitv se Aleksander Vucic eshte nip kosovare bashke me deshtimin e qeverise se Kosovës ku viteve te fundit me shume pyetet Beogradi, ndoshta Top Channel nuk ka gabuar, pse Aleksnder Vucic e ka quajtur “kryeminister kosovar”.

Nëse kemi parasyhs vizita er shpeshta te aleksnder Vucicit ne Kosovë bashke me ngritje e cra Lzarve ne Kosovë apo shlerjen e emrit të Adem Jashartit  ne mjediset kosovare, duket se ai po “kollitet” në Kosovë. Si mudn tî thuash Thacit president apo ka Isa Mustafes kryeminister i Kosovës Lindore e sikur te donim te “gabonim” ne mediat , ku ata kurre skane qëne, por edhe kane harruar shqiptaret e Preshevës?!,   ka përfunduar shkrimin e vete agjencia e lajmeve “Presheva Jonë”

nipceeeaa

SHPËRNDAJE