“..Nazlije Dedushi eshte studente e gazetarise ne Kolegjin AAB. Ajo po e ben nje storje per veshtiresite e femijeve te disa fshatrave te Komunes se Lipjanit per te shkuar ne shkolle. Njeri nga keta femije eshte kafshuar nga qente endacake ..” paska shkruar gazetarja e Top Channel Arta Berisha per ket gazetare te re e cila paska nisur nje aksion pse qente e paska kafhsur nje nxense. Shume mire nese nuk ka ketu ndon je prapavije tjeter..Por neve si medium na ra ne sy shume prezenca e kesja gazetare para nxenesve me cigare ne tavoline ?!. Dhe tash shtrohet pyetja me plot vend, kjo “kolege” i ben kujt reklame Top Channel apo cigarave (prestigj) para nxenesëve ?! Keshtu e ka gazetaria jone e sotme ?!.. Mbase ketu me se paku eshte fjatore kjo Nazlie Dedushi e cila eshte ndoshta ne hapat e gazetarisë, pranaj edhe ekzistojne gazete me te mëdhenje dhe profesional

SHPËRNDAJE