TONI-FIX  eshte nje kompani profesionale dhe e suksesshme punuese (Gips) e cila ka nje pevoje gati 20 vjeqare te lyerjen-ngjyorosjen e gjitha modeleve te shtëpive nga ato klasike deri tek ato moderne, njofton agjcia e lajemeve “Presheva Jone”

KONTAKTO Jeton Maliqin ne Preshevë:  063. 189. 2863

TONI-FIX ka mbi 10 punetore profesional, te zot si thone te pa gojë te cilet punen e bejne me nder dhe zell te madh. Keta djelmoshave te vyeshem ju prine Jeton Maliqi, patron ga Presheva i cili flet me krenari për ndertimin e shtepive dhe bashkepunimimin me qytetaret te cilet vazhdimisht kane oferta per ndetimin e shtëpive.

“Deri tash kemi ndeetuar mbi 300 shtepi nga ato perdhese deir ne ato ne 5 apo 6 kateshe. Gjithe klientet jane te kenaqur meqe punen ju bëjne shpejte, profesionale dhe me nder..” thote Jeton Maliqi per agjencine e lajmeve “Presheva Jonë”

Se cfare pune ben kompania e lyerje-ngjyroje me gipc te shtepive TONI – FIX ne vazhdim patroni i saj na shpjegon: Lyerjen dhe ngjyrosjen e shtëpive (jashta dhe brenda) -Jashte (Termoizolimin) – Brenda (Fasade , Gled) -Dekorime, stilizme me drita etj.. (Knauf) etj…

 

 

 

 

SHPËRNDAJE