Tom Cruise ka thënë se nuk dëshiron të ketë fëmijë të tjerë. Aktori 49-vjeçar është baba i Suri, vajza 6-vjeçare të cilën e ka me Katie Holmes, Connor (17 vjeç) e Isabella (19 vjeç), vajzat që ka me ish-bashkëshorten Nicole Kidman.“Jam shumë i lumtur me tre fëmijë. Po shijoj çdo moment që po kaloj me Surin dhe jam shumë i kënaqur me marrëdhënien që kam me vajzat e mëdha”, deklaroi aktori për revistën ‘People’.Gjithashtu foli hapur për marrëdhënien e tij me aktoren Katie Holmes: “Jam shumë i lumtur që në momentin që e njoha. Ka shumë humor dhe vetëm prania e saj më gëzon.”

SHPËRNDAJE