TOLERANCA,RRESPEKTI DHE BASHKEJETESA,VLERAT ME TE LARTA TE NJERZIMIT  NE SHOQERIN BASHKEKOHORE…SIKUR TE GJITHE TE ISHIM KESHTU,EMRI LUFTE NUK DO TE EKZISTONTE NE FJALORE !TOLERANCA,RRESPEKTI DHE BASHKEJETESA,VLERAT ME TE LARTA TE NJERZIMIT  NE SHOQERIN BASHKEKOHORE…SIKUR TE GJITHE TE ISHIM KESHTU,EMRI LUFTE NUK DO TE EKZISTONTE NE FJALORE !

SHPËRNDAJE