Justin Timberlake dhe Mila Kunis janë bërë protagonistë të disa sekuencave tepër të nxehta, në filmin e ri që do të dalë në treg, “Miq me përfitime”.

Dy protagonistët janë në film dy miq të mire që e pësojnë vazhdimisht nga partnerët, të cilët i braktisin.

Të dëshpëruar nga përvojat e tyre të mëparshme, Timberlake dhe Kunis vendosin që ndonëse duke ruajtur miqësinë, të kryejnë nevojat trupore me njëri-tjetrin.

Mund të thuhet me siguri se kur filmi të dalë në kinema, dy partnerët e fundit të dyshes së aktorëve në jetën reale, Jessica Biel dhe Mecalay Culkin, nuk do të rendin të shikojnë skenat.

SHPËRNDAJE