Gjate dites se sotme, kampioni jone boterore i karatese, bartesi i titullit ndere i kombit shqiptare, ka bere thirrje ne drejtim te deputeteve te parlamentit te vendit qe ta votojne per presidente zonjen Vjosa Osmani-Sadriu.

Duke se keto thirrje kane pasur efekt pozitiv tek deputetet, pasi qe ata mbrem deshtuan ta votojne pasi qe nuk i kishin votat, por sot, pas thirrjes se kampionit Idrizi, znj. Osmani tashme eshte presidente.

Urime dhe pune te mbare!

SHPËRNDAJE