vlorrrPresheve, 2 shtator  -Përqafimim i ngrohte i Vlora Çitakut. Thaçi a po e mashtron gruan me “lepoticën” nga Amerika! (“U zagrljaju Vlore Citaku, Tači vara ženu sa lepojkom iz Amerike!”)

Hashim Thaçi, Presidenti i Republikës së Kosovës, tallet publikish se eshte burr i  kujdeshëm, por në të njëjtën kohë ai ka një çështje te pasionuar me Vlora Çitaku, ambasadore e Kosovës në Shtetet e Bashkuara, shkruan mediat serbe, transmeton agjencia e lajmeve “Presheva jonë”

Gazeta “Alo!” si deshmi te lidhjes mes tij dhe Vlors merr je pergjim, transkript nga përmbajtja e bisedes mes Vlorës dhe Thaçit, të zhvilluar me 29 shkurt. Thaçi mori mundësi për të mesur per te dashuren e tij  u se ankua qe “dje eshte ndjerë shumë keq, ajo kishte një dhimbje koke, ethe dhe u shume kollitje…”, transmeton “Presheva Jonë”

“E dashura ime, unë besoj se kjo është për shkak të lodhjes dhe preokupimi me zhvillimet më të fundit në lidhje me zgjedhjen e Presidentit..” Thaçi i ka then në një intervistë të cilën ne e posedojmë dhe të regjistruar nga shërbimi i zbulimit të një vendi perëndimor. (“Draga moja, verujem da je to posledica umora i preokupiranosti poslednjim dešavanjima u vezi sa izborom predsednika”) shkruan “Alo” transmeton agjencia e lajmeve “Presheva jonë”

 

Thaçi ra në dashuri në bashkëpunëtoren e Daçiçit ?! (Tači se zaljubio u Dačićevu saradnicu!”)

taciiccc

Vlora atë, siç thuhet në transkriptin e intervistës, përgjigjet që është aktualisht në Nju Jork, çfarë e Thaçi ka marrur  urime dhe lëvdata. Ai shtoi se pas zgjedhjes së Presidentit ndihet shumë i lirë dhe i qetë, për të cilën ai i përgjigjet se Vlora ishte e shqetësuar se Gjykata Kushtetuese e Kosovës do të reagojnë në zgjedhjen e tij si President i Kosovës.

 

“I dashur, do të vish se shpejti në Amerikë tek une..” ka pyetur Vlora në fund të bisedës Thaçi, i cili nuk e përjashtuar një mundësi të tillë. (“Dragi, hoćeš li uskoro doći kod mene u Ameriku – upitala je Vlora na kraju razgovora”)

Thaci i ka thëne Vlores ne kete bisede te pergjuar se “Tema e fundit ishte se ne kemi punuar per te zgjedhur per ministet të Punëve të Jashtme të Kosovës” Ne pyetjen e  Vlores, se kush do të emërohet ministër, Thaçi u përgjigj se ajo ndoshta do të jetë Enver Hoxhaj.

Biseda, komplimente, shikime tilla romantike sikur nga Thaci me nje serbe, pjese delegacionit serbe ne Bruksel (“Tači se zaljubio u Dačićevu saradnicu!”) ka pasur edhe Vlora Citakun me ish-minstirin serb Vuk Jeremic e skandale tjeraVlora Çitaku ne lidhje dashurie me Zhboga) me Dacicin (Seks-skandal Dačića i kosovske ministarke!) per cka kane shkruar edhe mediat shqiptare në Kosove e Shqiperi

vukkvvb

SHPËRNDAJE