Kryeministri-Thaci3Thaci nje “007-James Bond francez” ne Kosovë. Por analistet kosvare dyshojne ne misionit e tij te ri ne Kosovë, pas misionit qe kishte , ate siponazhit me fracnen e njohur serbofile.

 

misissPas dorëheqjes nga posti i kryetarit të Partisë Demokratike të Kosovës, Hashim Thaçit i është hequr posteri në objektin e selisë së kësaj partie, raporton Indeksonline. Javën e kaluar, respektivisht të premten, Thaçi u zgjodh president i vendit dhe menjëherë dha dorëheqje nga të gjitha funksionet tjera publike, përfshirë edhe pozitën e kryetarit të PDK-së.

Por analistet kosvare dyshojne ne misionit e tij te ri ne Kosovë, pas misionit qe kishte , ate siponazhit me fracnen e njohur serbofile, kane raportuar emdiat kosoavre. Thaci tash ka enje rrugetim te ri, me nje “mision të ri”. Ai heq lekurën e “ujkut” të PDK-së, vishet me lekurn e “qengjit” drejt  presidencës, ka shkruar agjencia  e lajmeve “Presheva Jonë”Hashim_Thaci_bari

SHPËRNDAJE