liderfcfffQe 15 vjet poliktikan ditor te Lugines së Preshevës premtojne e “rrejnë ujë” popillten dhe flasin ose  i erdhi fundi ose po presim pergjie nga Beogradi” …. Edhe librat, sikur lapidari, e paten para hundëve, nuk i mbrojtën ?! Tash ata ne prag te zgjedhjeve, ku serbia ju ka ndrequr terrenin, nisin fushaten me deklarata pompoze. Po edhe rrenat e  tyre e kane mbushur më thesin qe  qytetaret, elektoari simdosd ai  shqiptar në Luginë eshte lodhur me ta dhe dhe do t ju japin pergjigjien e  merituar me 24 prill, kur do te mbahen zgedhjet ne Serbi, perfshirë ketu edhe Luginen e Preshevës, njofton agjencia e lajmeve “Presheva Jonë”

 

Beogradi edhe pse ju dha përgjigjie dje lideruacave për librat, ata ende presin përgjigjie ng Beogradi ?!…

Prit me muj e prit me vjet, fundi Lugines s’po pëlcet. Edhe librat, sikur lapidari, e paten para hundeve, nuk i mbrojtën, tash i kur i muaren, lideret mule me deklarata pompoze ?! Shyqyr qe ra kjo “dekë” e po na del emri nepër gazeta, portale, sigursiht mendoj  e keshtu keta lideruce ne Lugines se Preshevës.

Ne rend te pare sikur Ragmi Mustafa edhe ky deputeti  “popullor” deri tash  s kane bere asgjë për popullin, qytetarete  Lugines së Preshevës, masdje njeri nga ta 24 ore para heqjes se lapidarin tha , nes ehiqert lapidasiur i UCPMB-së do te shkarkohem nga gjitha “funkcije” ?!

keta liderucë  kolltuikgjinje premtuan se do te realizojne Referendumin e 1-2 marsit 1992, ai sot ekesja dite s’eshte realzuar, premtuan se do te zblohen vrasja e buznismeneve dhe humanisteve sikur Ing.Isuf Azizit, Nebi Neza etj…asgjë nuk kane bere deri tash vetme fjalë, rrena. Pas heqjes se  lapiderit te UCPMB-së u premtua se do ta kthejne monumentin e heronjve tane  aty ku ishte, por as ketu asgjë…

 

Tash, se fundit, pas kthimin mbrapsth te librave kane filluar ma “hangër..” me premtime kote se “do i t’i kthejme librat” apo “po presim nga Boegradi përgjigjie” ?! Cka n’hamamin po premt më ?! Si dikur,  ai magari, kur  e hante ujku e thoshte me vete “ishalla jam ne enderr..” Edhe librat, sikur lapridarin i paten par syve, para hundeve, para dere..askush nuk levizi vec KKSH-së hes pas here me protesta. Beogradi edhe pse ju dha përgjigjie dje lideruacave për librat, ata ende presin përgjigjie ng Beogradi ?! te cileve sot ju eshte pergjigjur Vetevensoja nga kosova duke ja praptuar kamionet e Serbisë, te”biznesve te Thacit-Mustafës me Serbinë..?! As deklarata e shefave te KKSH-së nuk jane te parat se “i erdhi fundi” keto refrene ihaaa degjohen qe plot 15 vjet nder lideruac shqiptare ne Luginë. Kurse Serbia  vazhdon e ebje t eveten, po vazhdon diskriminimin e shqiptareve, ne stili llos e buke e kos n shpindë ?! Turp !

SHPËRNDAJE