Prishtinë, 25 prill

Qeveria e Kosovës do të mbështesë shqiptarët e Luginës së Preshevës për avancimin substancial të pozitës së tyre, ka thënë kryeministri i Republikës Hashim Thaçi gjatë takimit të sotëm me kryetarin e Komunës së Preshevës, Ragmi Mustafa….

Burimet e “Presheva jonë” po ashtu kanë mësuar ng kabineti i kryeministrit kosovarë se ai dhe qeveria  e tij do të mbështes fituesit e zgjedhjeve të 6 majit për pushtet lokal në Luginën e  Preshevës.
Thaçi duke ftuar për unitet liderët e Luginës, ai poa shut ka thënë se institucionet e vendit do të krijojnë lehtësira për të gjithë qytetarët e kësaj ane që dëshirojnë të studiojnë në Kosovë, thuhet në një njoftim të zyrës së kryeministrit.
SHPËRNDAJE