Liderit të LPD-së Jonuz Musliut  në Djalmirë, para të pranishmëve, para bashkëkombasve , bashkëlutëtarëve  shpalosi programin politik të LPD-së  me një fjalim të qetë e jo euforik, me  mesazhin e qartë se duke porisitur elektoratin të votojnë   nr. 7 jo se që nuk pendohen, por edhe do  ju sillte fat !

 

Bujanoc, Djalmirë(ish-Dobrosin) 24 prill 2012

Bujanoc, Djalmirë(ish-Dobrosin) 24 prill 2012 – Lideri I LPD-së z.Jonuz Musliu dhe sipmatizantët e  Lëvizja e Progresit Demokratik,  garën elektorale e ka nisur sot në Djalmirë (ish- Dobrosin)  aty ku krisi pushka e parë kundër Serbisë , në tokën  ku filloi  rezistenca kombëtare e ushtrisë shqiptare e Bujanocit, Medevegjës dhe Preshevës me moton “Ne bëjmë ndryshime, Ti vendos !”

Tubimin e fushatës së LPD-së filloi me interpretimin e himnit kombëtarë ashtu siq kishin fuilluiar betajt në cdo mëngjes në Dhalmirë. Të pranisjnmit në lokalet e Shkollës Fillore “Sami Frasheri” të fshatit po ashut bënë një minutë heshtje për të respetjkuart dhe nderuar dëshmorët e lirisë që ranë për vatan .  Fillimisht hpèajën e tubimit e bëri veprimtari i shquar Arsim Halili  përfaqësues i  LPD-së nga Djalmiri…

 

Liderit të LPD-së Jonuz Musliut  në Djalmirë, para të pranishmëve, para bashkëkombasve , bashkëlutëtarëve  shpalosi programin politik të LPD-së  me një fjalim të qetë e jo euforik, me  mesazhin e qartë se duke porisitur elektoratin të votojnë   nr. 7 jo se që nuk pendohen, por edhe do  ju sillte fat !

 

Në sallë pos krerëve të LPD-se ishin edhe qindra simpatizues tjerë nga Djalmiri dhe fshtrat të ardhur përreth për të shpalosur bashkarisht programin e partisë së Jonuz Musliut i cili parashef një të artdhme më të lumtur dhe më me perspektive sidiomos për rininë e ketyre viseve shqiptare.  Pas vdo fjalimi kishte brohoritje për partinë dhe udhëhqesinë e saj z.Muliu, ku simpatizantët e LPD-së në duar mbanin pos fotove të liderit të tyre edhe flamuj kombëtar, amerikan, evropian etj…

SHPËRNDAJE