431165_hashim-thaci-2Presidenti pretendues i Kosovës Hashim Thaci e rrok malin. Kane botuar ca foto mediat kosovare ku ai shifet qyqikalli vetem ne mal?!..Pas fiskulltures politike, tash ju ka ktyhe pak fiskullturës fizike, ku me dijte se cfare ndodhe diteve ne vijim Themi keshtu sepse aty ku hapet qadra /ambrella) aty nuk priten dite te mbara, thone plakat e menqura, te provuara me keto fenomene, ka shkruar agjencia e lajmeve “Presheva Jonë”

 

Thaci ne gjendje gatishmerie…Aty ku hapet qadra /ambrella) aty nuk ka bereqet, nuk priten dite te mbara

mustafa-vezeNë rrjetin e tij social Facebook ai ka postuar ca foto në Parkun e Gërmisë ku shihet duke ecur dhe duke bërë ushtrime.

Bashkë me disa fotografi ai ka bashkangjitur edhe një copez shkrimi ne shqipen e tij.

“Mëngjesi i hershëm në Gërmi. Më pëlqen ajo thënja e vjetër “mendja e shëndoshë në trupin e shëndoshë”, ka shkruar Thaçi. Pas fiskulltures politike, tash ju ka ktyhe pak fiskullturës fizike, ku me dijte se cfare ndodhe diteve ne vijim Themi keshtu sepse aty ku hapet qadra /ambrella) aty nuk priten dite te mbara, thone plakat e menqura, te provuara me keto fenomene, ka shkruar agjencia e lajmeve “Presheva Jonë”tahcii

SHPËRNDAJE