tenlettPresheve, 6 mars -Varrimi i Avdi Bajrami (1967-2016) kryeshefit të stacionit policorë në Preshevë është bere sot ne vendlindjen e tij ne ternave ne pranine e famljareve, bashkefshatareve e kolegeva nga lugna e mbare Serbia, njofton agjencia e lajmeve “Presheva Jonë”.

Press conference by Jose Manuel Barroso, Olli Rehn, Algirdas Semeta, Laszlo Andor on the package on Country-Specific RecommendationsNga viti 2002 ishte ne postin e kryeshefit te policise ne Preshevë.  Me vite tera ai me uniforme te policise i sherbeu sigurise së qytetarëve ne Preshevë, kurse viteve  te fundit ai ishte ne krye te policise ne këtë qytet. Pas vete ka lënë gruan dhe 2 djem.tenxhentenffsstennnhhtennhgddstengdgdg

SHPËRNDAJE