Sipas njoftimeve të policisë serbe  dyshohet se Fitim Z. mund të ejtë njëri nga ata që ka hequr flamurin serbë nga godina  komunës së Preshevës me 28 nëntor, gjatë protestës në Preshevë mkundër dhunës dhe terroti serbë në Luginën e  Preshevës

Preshevë, 30 nëntor/ AIK-Presheva Jonë

Policia ka arrestuar dhe e ka dërguar menjëherë në gjykatën e hetuesisë në Vranjë Fitim Z nga Presheva për shkak të dyshimit se ai ditën e hënë, gajtë protestave për  legalizimin e flamujrit shqiptarë, në ndërtesën e komunës së Preshevës ka hequr flamurin serbë, të cilin pastaj e paska shkyer, njoftojne sot masmedia serbe, raoporton agjencia informative “Presheva Jonë”.

 

Sipas njoftimit të policisë serbe  dyshohet se Fitim Z. mund të ejtë njëri nga ata që ka hequr flamurin serbë nga godina  komunës së Preshevës me 28 nëntor, gjatë protestës në Preshevë mkundër dhunës dhe terroti serbë në Luginën e  Preshevës. Sipas burimeve të ngjajshme bëhet me dij sese gjykatësi i hetuesisë qaë meret me dosjen e  Fitim Z. i ka ka dhënë paraburgimi prej tete ditësh.

SHPËRNDAJE