Presidenti I Barcelones,Rosell është shprehur se  Pep gëzon mbështetje e gjithë Barcelonës dhe se përderisa ai dëshiron të  qëndroj këtu,ai do të jetë këtu.

Ai është rritur në La Messia dhe është edukuar në rrethin e katalonis,dëshirojmë që ai këtu të jetë po aq sa është Ferguson me Manchester,madje edhe më tepër,ai na përfaqëson jo vetëm neve por të gjitha vlerat e Barcelonës ,ka thënë Sandro Rosell.

SHPËRNDAJE