http://www.botasot.info/img/blendi_fevziu352.jpgGazetari, shkrimtari dhe publicisti i njohur nga Shqipëria, Blendi Fevziu, nesër në ora 14:00, do të jetë në një debat të organizuar nga Universiteti AAB-Riinvest në Fushë Kosovë.

Debati do të mbahet në Universitetin AAB-Riinvest dhe tema e këtij debati do të jetë libri “Enver Hoxha” i autorit Blendi Fevziu, e para e diktatorit të Shqipërisë që bazohet në dokumentet e arkivat personale dhe rrëfimet e atyre që e njohën.

SHPËRNDAJE