euexxPara pak minutash dy termete kanë dridhur Kosovën, epiqendra e të cilëve ka qenë në mes të Podujevës dhe Prishtinës, ndërsa dridhjet ka pasur edhe në Vushtrri e Obiliq.

Qendra Sizmologjike të Mesdheut tregon se tërmetet kanë ndodhur në ora 09:14 dhe 09:17 minuta.

Tërmeti i parë ka qenë 3.3 shkallë të Rihterit, ndërsa i dyti 3.4 shkallë.

Dy dridhje te tokës njëra pas tjetrës janë dëgjuar edhe në qytetin Vushtrrisë dhe Mitrovices./Express/

SHPËRNDAJE