varfkosHafir dhe Hidajete Morina, nga Lubishta e Malishevës, nuk kanë as bukë për gjashtë fëmijët e tyre.

Prindërit thonë se me ditë të tëra janë pa miell dhe pa qumësht për fëmijët e vegjël…(Shkrimin e plotë mund ta lexoni në numrin e sotëm të gazetës Zëri)

Të gjithë ju që dëshironi të ndihmoni Familjen Morina, telefononi në numrin 044 567 636 dhe kontaktoni direkt me zotri Hafir Morinën. Mirëpo për çdo pa qartësi ju mund të kontaktoni edhe në numrat e redaksisë “Zëri”, në 038 222 451, 038 249 071 si dhe në 044 951 515.

SHPËRNDAJE