akuuPas kërkesës së parashtruar nga njëri nga të dyshuarit për terrorizëm që të ndërpritet seanca me qëllim të faljes së namazit, gjyqtari i procedurës paraprake nuk e ka miratuar zyrtarisht këtë kërkesë.

Por me kërkesë të avokatëve, është mbajtur një pauzë gjatë së cilës të pandehurit në sallën e gjykimit i kanë kryer ritualet fetare.

Siç mëson “Zëri” nga burime të saj, ata janë falur dhe nuk janë penguar nga askush derisa tashmë pas pauzës do të vazhdoj seanca me deklarimin edhe të 12 nga gjthsej 40 personave të arrestuar një ditë më parë për terrorizëm.

SHPËRNDAJE