….TASH RADHËN E KANE MATURANTËT E „SEZAI SURROIT“. SHKOJMË…TA ZGJEDHIM SË BASHKU FOTOGJENINË E BUJANOCIT…

“PRESHEVA JONË” DY MATURANTË NGA BUJANOCA I DERGON GRATIS NË EKSKURZION NE SHQIPËRI !

 

Bujanoc, 17 maj

KLIKO MË POSHTË PËR T’I SHIKUAR FOTOT, PORTRETET E MATURANTËT E BUJANOCIT NJË NGA NJË…

http://www.facebook.com/photo.php?fbid=276723612423838&set=at.170181846411349.36595.100002586033093.1097268754&type=1&ref=nf#!/media/set/?set=a.385941034792184.105161.315057578547197&type=1

Lexuesë, vizitorë të nderuar siq e dini para 3-4 ditësh agjencia informative kombëatre „Presheva jonë”  kishte nisur konkursin për zgjedhjen e maturantëve më fotogjenikë në Preshevë nga shkolla e mesme „Skenderbeu“.   Por, në redaksinë tonë na kanë arritur  qindra letra, falenderime, por besa edhe kritika. Nga qytetarët e Bujanocit kryesisht të rinjë, maturantët kanë kërkuar që një konkurs të zhvillohet edhe për maturanët  e këtij qyteti shqiptarë. Dhe, ne kur dim të informojmë shpejt e drejtë dimë të bëjmë edhe qejf  dhe ne përqafuam këtë ide pa hemendje, ku ekipi i redaksisë sonë ka konkaktuar dhe biseduar menjëherë me  drejtoratin e shkollës së mesme të Bujanocit, të cilën ide e kanë mbështetur dhe falenderuar agjencinë tonë.

 

Pra, pra për t’mos i hyrë në hakë apo për t’mos „diskriminuar“ së paku nga ky konkurs, vëllezërit tanë në Bujanoc,  redaksia jonë nga sot starton me zgjedhjen e fotogjenisë  nga radhët e maturantëve në Bujanoc. Sa për njoftim, nga Bujanoca konkursi shpallet për zgjedhjen e dy fotogjenive, një djali dhe një vajze. Nga Bujanoca agjencia  do t’i dërgoj dy fituesit matuantë në ekskurzion (27 maj-Durrës) gratis, sikur kolegët e tyre nga Presheva. Sukse dhe fat !…

 

KLIKO MË POSHTË PËR T’I SHIKUAR FOTOT, PORTRETET E MATURANTËT E BUJANOCIT NJË NGA NJË…

http://www.facebook.com/photo.php?fbid=276723612423838&set=at.170181846411349.36595.100002586033093.1097268754&type=1&ref=nf#!/media/set/?set=a.385941034792184.105161.315057578547197&type=1

SHPËRNDAJE