Akcioni i Junior Skills ” Nxenesit ndihmojn nxenesit kontribo edhe ti” ka pas jehon edhe jasht vendit qe sot u vertetua meqe bashkevendasi yne qe jeton ne Budapest Avni Hafuzi konzul nderi i republikes se shqiperis adresoi mjete materiale edhe per 2 maturant dhe pershendeti akcione te tilla meqe eshte koha kur ka nevoje per ndihme dhe solidaritet mes veti.
shfrytezojm rastin qe te pershendesim Z.Avniun dhe nje herit te bejme apel tek te gjithe ata te cilet kane mundesi te ndihmojn te i bashkangjiten ketij aksioni human. Ende ka kohe…!

SHPËRNDAJE