Presidenti i Serbisë Boris Tadic në një intervistë ka deklaruar se shpreson që pas bisedimeve Prishtinë-Beograd do të shpiejn në një marrveshje që do ti konvenonte të dyja palëve.

Ai tha se momentalisht nuk janë kushtet që gjejnë zgjidhjen por mendon se po përpiqen që ato të krijohen dhe do të gjejnë një zgjidhje të mirë.

SHPËRNDAJE