Nga Syle MUJAJ

FAMILJE DËSHMORËSH, TE VETERANESH TE INVALIDESH TE LUFTËS TE PERSEKUTRUSRËVE POLITIK SHQIPTAR

Do ta ruajmë nderin e karakterin kombëtar i dashtun Kolonel Driton Demiraj ! Kërkojmë falje për arrogancën injorante te pushtetit tonë sot te nxënë ne veç te pasuruarit e qafëtrashurit e tyre. Gjë qe edhe e rrezikuan e Po e rrezikojnë seriozishtë Republikën tonë shqiptare. Si rasti i djeshëm me ngacmimin e Flamurit kombëtar ku nuk kishte fare nevojë as te ngacmohej as flamuri i çlirimit flamuri i kombit as nuk e pengon as kënd deri me dje ?! as flamuri i pushtetin – i shtetit ne shtetin e dytë shqiptar apo Republikën e Kosovës qe e themeluam se bashku edhe si mbarë shqiptar…

Kerkojmë falje zoti Kolonel nga Ju nga Shqipëria nga te gjithë dëshmorët e mbarë kombit tonë, Kërkojmë falje nga mijera- e mijera veteran- invalidë e dhjetra mijera te përsekutuar politik qe ne gji e kishin e e kanë FLAMUR ÇLIRIMIN e Kombit tonë sot ne dy shtete Shqiptare e mbi 6 copë Shqipëri ende nder okupimin klasik nga fqinjet tanë serbo – greko turko aziatik

Qe kemi obligim para FLAMURIT KOMBËTAR Ti kryejmë obligimet tona qytetare e kombëtare Duke u distancuar nga vagabond e idiot qe pa nëvojë Qe dhe u shty e u shkel deri ne baltosje shqiponja jonë Pamë njerez si me maska qe kryeministri ynë e ka përgjegjesinë

APO DIKUSH E NGACMOJ AQ KEQ FAMILJËN SHQIPTARE

Aucun texte alternatif disponible.Qe Po thonë ishte urdhër e Ramush Haradinaj?? Apo nga firma ndertimtaresh e zjarrefikesh ne terrin e Zi Disi si sorra shkina … qe u turren ashpër kundër simbolit shqiptar Mbrëm u lënduan te gjitha varrezat e dëshmoresh aty ku ne çdo varrë është nga një flamur çlirimtar KOMBËTAR Kërkojmë falje Gjenerali ynë !

***
Kërkojmë falje nga çdo familje shqiptare ndihemi te turperuar para familjesh tona para tokë tonë para varrezash te dëshmorësh Para dy shtetesh tona e para 6 trojesh te roberuar Do duhet te kthehet nderi e morali i Flamurit te çlirimit shqiptar

***

Është ngacmim i komunitetit do te duhej te vendosej diku tjetër e jo as se si mbi flamurin e kombit …. apo ne shtyllën ku ishte krenar flamuri i kombit tonë! te kuptohemi

Nuk Ishte vendim racional i kryeministrit tonë Ramush Haradinaj apo u keqeperdor edhe urdhëdhënja e tij absurde edhe nese është urdher shih nga Gjenerali e kryeministri i Shtetit te dytë shqiptar i Republikës se Kosovës

Qe vertet nuk po mund ta besoj se ishte urdher shqiptari fareeee Prandaj presim ashtu me vendim te kthehet flamuri mbas festes aty ku Ishte e nese donë kryeministri le ti vendos mbas festes edhe 10 flamur nëpër kodra e rrethe te tjera…

Duke pas sa e sa rrethe te tjera te e vendos flamurin e pa definuar ende as nga gjysma e popullit si flamur shteteror te pa formë te shtetit te Kosovës

Por shpresojmë se inatet qe te vendoset shih mbi flamurin kombëtar Do te kthehet flamuri i kombit mbas festes se 10 vjetorit te shtetit te dytë shqiptar Flamuri i kombit e ka nderin e vetë aty ku ishte! Le te vëndoset ne ndonjë vend tjetër flamuri shteteror

Apo ne zonat kufitare me Serbi e Mal te Zi Duhet te kthehet flamuri kombëtar e ne zyrat e nderkombetaresh apo ne zonat kufitare diku Apo edhe ne zyrat e pushtetit multietnik me te gjithë tifozerinë e Sui Generisit Nuk Ishte e nëvojeshme te hiqet flamuri kombëtar nga ai vend sepse nuk e pengonte as kryeministrin as Republikën tonë

As 10 vjetorin e shtetit tonë te dashur shqiptar te Republikës se Kosoves! Dhe pse mos te çitej ne një rreth tjetër kudo ne vend tjetër Por jo aty ku shkaktoj turbulenca krejt pa nevojë te i mbarë kombi ynë apo te vendoset ne kufi me Serbinë apo me Malin e Zi
Apo te jep urdher per mitrovicë oer gorazhec e per pellgjet serbe qe veq Po i shtojnë Flamurit e tyre çetnik…. qe presim markime e demarkime te vijash te kufirit qe tashmë mbas çlirimit edhe duhet ti vendosim kufijtë ndares e aty edhe po te vendoseshin nuk prish punë fare për shembull

ne çafë te Çakorrit
Te dy Kullat
Ne Smilovicë
Ne Maje te Zhlepit

Duhet ky flamur te qendroj ketu e flamuri shteteror diku ne një koder tjetër .. apo … Por jo mbi flamurin kombëtar dhe pse inate meskine Shqiptare shih ta ngacmojnë popullin shkojnë me e heq flamurin e pa fajshëm i kombit shqiptar qe nuk e pengonte as flamurin e shtetit tè Republikës se KosovësPor jo flamuri i shtetit mbi flamurin e kombit

Ju lutem te kthehet flamuri i kombit aty ku ishte Urime edhe 10 vjetori i shtetit te dytë shqiptar i Republikës se Kosovës

Rrnoftë flamuri i kombitRésultat de recherche d'images pour "syle mujaj"

SHPËRNDAJE