Charleston, SHBA 4 mars  –

“Kosova dhe fqinjët e saj” ka qene tema për të cilën u ka folur Veton Surroi njësiveushtarake amerikane që po përgatiten për misionin e tyre në Kosove. Ai ka theksuar se “rruga e integrimit është e gjatë dhe e mundimshme, dhe,  pos përkrahjes ndërkombëtare, Kosova ka nevojë që të reformojë veten që të jetë e gatshme për këtë rrugë”

“Kosova është vendi i cili në mënyrë konsistente e konsideron veten pro-NATO dhe pro-BE, duke e mbajtur lidhjen e veçantë me SHBA-të” ka theksuar Veton Surroi, kryetar i bordit të Klubit për Politike të Jashtme, në një ligjëratë të mbajtur para trupave ushtarake amerikane në Charleston , të Karolinës së Jugut ne SHBA.

 

.(Koha.Net)

SHPËRNDAJE