Preshevë, 30 prill  -Nuk do ta mbrojë as protokollin e Kryeministrin e Kosovës Ramush Haradian nga arrestimi nëse ai vizitoi Serbinë, tha sot serish ministri i policisë Nebojsha Stefanoviç, raprton tanjug, transmeton agjencia e lajmeve “Presheva Jonë”

Duke komentuar deklaratën e Haradinajt dhene agjencise së lajmeve “Presheva Jonë” i cili kishe shprehur gatihmerine për ta vizituar Presheven, madje edhe Beogradin vizitë kjo e tij me një protokoll dhe të jetë me lejen e autoriteteve serbe dhe ndërkombëtare, Stefanoviq ka thënë se vetëm “Haradinaj mund të ketë një protokoll që do të perfundoj në burg qarkut për duke vuajtur dënimin për vepra të rënda “.

“Gjykatat tona kërkojnë Haradinajn për vepra të rënda dhe jo protokollet që mund të mbrojnë atë”, ka thënë Stefanoviq Pink dhe shtoi se ai mund të asnjë funksion politik për ta mbrojtur atë.

Ai kujton se mandati serb ndaj Haradinaj për krimet më të rënda kundër civilëve dhe ka theksuar se Serbia sapo ka bere një urdhër-arresti të Interpolit…”.

SHPËRNDAJE