Bujanoc, 4 maj -Zoran Stankovioc dhe Ivan Boshnjak sekretar shtetërorë i administratës publike dhe qeverisjes lokale sot po qënderorjne në Bujonoc ku jane takuar Kryetari i komunës së Bujanocit, Shaip Kamberi, njofton agjencia e lajmeve “Presheva jonë”

Kamberi ne deklaratën e dhënë për media nder tjera ka thnë se se gjatë takimit me delgaconin nga Beogradi është biseduar pos siotaten poltike dhe te sigurisë edhe për aktivitetet e ardhshme që kanë të bëjnë me shfrytëzimin e mjeteve nga komuna e Bujanocit.

Stankovic  në konferencën për media tha se diskutimet gjatë takimit kanë qenë  në lidhje me situatën aktuale dhe aktivitetet e komunës së Bujanocit në bashkëpunim me trupin koordinues dhe ministritë përkatëse.

Sipa sshefi te TK Stankvoic “mjetet e dedikiuara  Lujgines nga trupi koordinues , gjegjesisht nga qevervia serbe, do të shpenzohen sipas planit dhe se situata e sigurisë është stabile këtu..”

Palët gjatë takimit vlerësuan se bashkëpunimi mes komunës dhe trupit koordinues duhet të vazhdojnë në frymën e deritanishme tash për realizimin e objektivave

SHPËRNDAJE