stakzorZoran Stankovic, kryetar i Trupit Koordinues për komunat Preshevë, Bujanoc dhe Medvegjë, ka uruar permes RTS-së koalicionin e ri ne Bujanoc dhe Kamberin në  krye të komunës, njofton agjencia e lajmeve “Presheva Jone”


,„Pres që me përpjekjet dhe angazhimet e përbashkëta të kontribuojmë në jetën më të mirë të qytetarëve të komunës së Bujanocit dhe mbetemi me shpresë perr një bashkëpunim korrekt dhe të ndërsjelltë“, ka thënë Stankovic per RTS

SHPËRNDAJE