iftftf11Bujanoc, 29 qershor -Nën moton “Vëllazëria nuk njeh kufij”, organizon dhe kudo në Ballkan mbi  3000 agjerues u mboldhen ne sofre e paqes në mbrëmje,  në Darkë-Iftar ne sheshin e qytetit të Bujanocit, organizuar nga kryetari i komunes Shaip Kamberi, njofton agjencia e lajmeve “Presheva Jone”

 

Me flamur kombetar ne balliftar gjigent ne Bujanoc…

buannc1111Ne prag te iftarit u bene nje minut heshtje dhe dua ne shenje rrespekti viktima te sulmit te djeshem ne aeroportin e Stembollit ku u shkekaktuan dhjetra viktima dhe disa te plagosur. “Popoulli shqiptar si neBujaoc ashtu edhe ne mbae Luginen é Presheves solidarizoe me popullin turk qene keto momente te veshtira te naj dhembjen bashkarisht..” tha nder tjera  kryetari i komunes Shaip Karamberi para te pranishmeve ne iftarin e perbashket

Darka Iftar i organizuar nga komuna e Bajram Pashës nga Stambolli dhe u ndoq nga besimtarë nga Bujanoci dhe Presheva, si dhe kryetarët e Bujanocit dhe Bajram Pasha  te Stambollit Atila Ajdner dhe  Shaip Kamberi.

 

Lusim Zotin Fuqiplotë t’i mëshirojë dhe bashkojë rreth begative dhe mirësive të pa funda që i ka ky muaj, le të sjell harmoni, shëndet, paqe, begati dhe Zoti i madhërishëm i dhaft forcë e besim gjithsecilit që të tejkalojm sfidat dhe problemet dhe të na i inkurajojë për vepra të mira,ishin keto urimet e mysafireve dhe vendoreve ne iftarin e sontem ne Bujanoc.ifttaaa

SHPËRNDAJE