Britney Spears ka deklaruar për revistën ‘Out’ se nuk është penduar për asnjë nga këngët që ka regjistruar deri më sot në karrierën e saj duke thënë se ato janë të gjitha “të mrekullueshme”.

Gjithashtu, këngëtarja beson se albumi i ardhshmëm Femme Fatale është “shumë ritmik”.

Britney Spears ka shitur mbi 100 milionë albume në të gjithë botën dhe është një nga artistët që ka shitur më shumë në historinë e muzikës.

Albumi Femme Fatale do të dalë në shitje në fund të këtij muaji.

SHPËRNDAJE