Sot më 14 prill shënon Dita memorial e të mbijetuarve të dhunës seksuale gjatë luftës në Kosovë.

Në këtë ditë, kryeministri i Kosovës, Albin Kurti do të bëjë nderime te memoriali “Heroinat”.

Kjo ditë përkujton vuajtjet dhe sakrificat e të gjithë atyre që kanë përjetuar dhunë seksuale gjatë luftës së vitit 1999 në Kosovë.

SHPËRNDAJE