Medvegjë, 9 gusht -Siq kemi njoftuar, te enjten dhe te premten (9-10 gusht) ne lokalet e shtëpise se kulturës ne Medvegje “Medinvest” jane paraqitur kandidatet dhe bashkepunetoret e ardhshëm prane kesaj sipermarreje te cilet u testuan dhe intervistuan nga eksperte dhe ekipe te specializuar te ndermarrjes ne fjalë.

 

Interesim tejet i madhë i te rinjeve per t’u punesuar ne  MEDINVEST ne Medvegjë. Deri tash kane aplikuar mbi 200 kandidate

Testi, intervistat me kandidatet nisen sot nga ora 10 deri ne 15 ne lokalet e shtëpise se kultures ne Medevegjë.  Keshtu do te veprohet edhe neser, ku interesimi i punekëkruesve ështe tejet i madh, thote pronari i MEDINVEST ne Medvegjë z. Muharrem Salihu duke shtuar se deri tash kane aplikuar mbi 200 kandidate, kurse sot jane testuar, intervistuar me shume se gjysma e tyre. Ne kete drejtim po jep kontribut edhe zyrtarja e larte e komunes se Medvegjes Leme Xhema.

“Të interesuarit NUK DUHET të jenë të regjistruar në entin për punësim…” njofton kreu i nderrmarjes MEDINVEST me seli në Medvegjë duke shtuar se ekipi i sipermarrjes po ben selektimin dhe pranimin e punëtorëve ne merye profesionale. Njëkohesisht sipas zyrtarve te MEDINVEST ne Medvegjë ne kete kompani organizohen kurse për gjuhë të huaja, anglisht dhe Italisht.

Me ket rast duam t’ua kujtojme edhe njehere se medinvestgroup.net organizon kurse trajnimi falas per aspirantët e ardheshëm në keto lëmi:
-Kontrolle cilësie
-Teknik për thurje

Lorenzo Galli, drejtor i prodhimit në MEDINVEST – Medvegjë

SHPËRNDAJE