Në një sondazh onlinë në portalin “Presheva Jonë” i cili ishte aktiv për 12 orë gjatë ditës së sotme (e premte 20 Maj), e ku në opsione për të votuar vendosëm figurat kryesore të udhëheqjes së intitucioneve të jetës politike dhe sportive, të cilët kemi vlerësuar se prodhojnë lajme përditë, me aktivitetet e tyre.

Presidenti i Federates se Futbollit te Kosoves, z. Agim Ademi

Në sondazh, të drejtë kanë pasur secili vizitorë, prej IP-ve të të cilit ka pasur të drejtë të vijë vetëm një votë, si dhe ka pasur të drejtë të zgjedhë vetëm një personalitet nga lista prej shtatë figurave.

Është me të vërtët për tu habitur se si shqiptarët kanë preferuar që shumicën e votave për të parin e FFK-së, z. Agim Ademi, e vota nuk kanë kursyer as për z. Driton Kuka, trainerin shqiptar më të mirë në botë.

Me sa duket, votat për z. Ademi kanë shkuar sepse qytetarët janë lodhur nga politika dhe prefesojnë sportin si atraksion, duke e e vendosur shumë larg nga emrat tjerë në listë. Z. Ademi ka marrur gjithsej deri në mbyllje të rezultatit, plot 713 nga 1509 vota gjithësej, të cilat të kthyera në përqindje, bëjnë gjithesej 47%, i ndjekur nga kryeministri Kurti me 193 vota apo gjithsej 13%, presidentja Vjosa Osmani me 161 apo 11%, pastaj vjen Toni Kuka me 142 votues apo 9%, pasuar nga Memli Krasniqi me 133 vota apo 9%, Lumir Abdixhiku me 112 vota spo 7% si dhe I fundit z. Ramush Haradinaj me 55 vota spo 4%.

Redaksia jonë do të shohë mundësinë që fituesin e sondazhit ta nderojë me një shpërmblim të cilin do të ia dorëzojmë së shpejti e për të cilin do të njoftoheni me kohë.

Ju faleminderit që votuat.

SHPËRNDAJE