Një foshnje është braktisur në një bunker nga një 32 vjeçare në Pogradec. Ngjarja ndodhi në Vërdovë, vetëm rreth 3 kilometra nga zona e qytetit. Nga të dhënat paraprake mësohet se shtetasja Valbona Xhukellari ka marrë foshnjën e saj dhe e ka lënë në një bunker në periferi të rrugës. Mjekë të këtij spitali deklaruan se pas dhënies së ndihmës së parë mjekësore, foshnja ndodhet në gjendje të mirë shëndetësore. Policia ka marrë në pyetje gruan e cila ka deklaruar se e ka bërë këtë veprim pasi ndodhet në vështirësi ekonomike dhe se nuk ka mese ta rrisë fëmijën.

SHPËRNDAJE