Gjate qednrimit te presidneit kosovar Haim ne Amerikë nga disa takime jane pare gjeste te pahijshme te ambasadores se Hashim Thacit ne SHBA.  Keto pamje jane emetuar edhe permes RTK-së dhe Klan Kosova ku shifet Vlora Citasku ne nje “mison” tjeter, duke i fshire qyrrat ne takime?! Keto pamje jane cilesuar skandalote per diplomacine kosovare dhe shokuzese nga qytetaaret e Kosovës, njfotn gazetari i agjencise se lajmeve “Pershevas Jonë” nga Amerika i cli na e sejlle edhe je video.

Ne redaksinë tone kane arritur shume reagime e letra ne cilat shkruajne kryesisht “ka klush e preztnon Kosoven tone ?!..qyrrafqet” Poa shuzt ne shume letra eshte shkruar se ambasadoret e Kosoves ne perendim jane te pashkollë ose me diploma falce, apo ne mersin e tyre didsa ajne edhe shfalerka te boseve poltik ne Kosovë te njohur ne perendim si mafia politike.

Shikone se si i fshin qyrrat ambasadorja e Hashimit ne takime?! (qe sipas mediave kosovare ajo njihet si njohur si shfalerka e tij) Keshtu lobohet🤣 Tana valla kane ngecur njohjet?! Shokuesde esHte ky gjest nese i thote vetes “dioplomate”. Nëse vertetë Thaci ska far lidhje te ngusht me ate, ajo duhet shkarkohet menjehere, ka shkruar agjencia e lajmeve “Prsheva Jonë”

SHPËRNDAJE