Kryetari i KKSH-së Ragmi Mustafa nga Bujanoca nuk ka kohe te merret me mungesen profesionale te redaksive te mediave serbe

Bujanoc, 30 qershor -Dje dhe sot gjitha mediat serbe duke ju referuar agjencise se lajmeve Tanjug dhe burimeve të “Presheva Jonë” kane publikuar lajmin e agjencise sonë me titull: “Bujanoc, KKSH ngrit padi ndaj Ministrit Vulin për gjuhe te urrejtjes”.

Shpesh ne gazetari thuhet se me shume flet fotoja se sa shkrimi. Me kete rast disa media serbe kane botuar fortgrafine e ish-kryetarit te Preshevës Ramgi Mustafes (nga Zhunica) kryetar i PDSH-së. Madje mediat serbe e kane bere ate kryetar te Keshillit Kombëtar Shqiptarë, pa qene fare?! Ky gabim qofte edhe lapsus duket me shume se qesharak, mungese e profesionilizmit apo mund te jete edhe fare simpatie ndaj Ragmi Mustafes se Zhunicës, vec mediat serbe mund ta dine dine këte.

Ky gabim, ngaterrim i fografive te lidereve shqiptare nga Lugina e Presheves do te flaes sikur te ishte hera e pare ne mediat serbe. Lidhur me nbagterrimine  forgrafise Ragmi Mustaaf, kryetar i KKSH-së duke mos dashur te”komentoj fare ka thene duke ka qeshur “se kjo nuk eshte qeshje e joina por e redaksive, mungese e profesionalizmi. S’kem kohe te merremi me foto..”

Ne fakt Ragmi Mustafa i Bujanocit, Kryetar aktual i KKSH-së dhe Ragmi Mustafa i Zhunicës dallojne shume jo vetëm nga profesoni, pro edhe nga leshi (mjekrra) se i pari ka e i dyti s’ka..

SHPËRNDAJE