holndeeParis, 17 qershor  -Menjëherë pas një fjalimi në nder të policëve të vrarë, Francois Hollande shqyrtuar trupat e policëve të pranishëm. Një burrë në civil refuzoi të shkundur dorën e tyre, ton agjencia  e lajmeve “Presheva jonë” duke ju referuar mediave franceze.

Një incident ka ndodhur në rastin e haraç kombëtar të premten në disa policëve të vrarë të hënën në mbrëmje në shtëpinë e tyre. Menjëherë pas një fjalimi në nder të tyre, Francois Hollande shqyrtuar trupat të cilët morën pjesë në këtë ceremoni. Pastaj një oficer civilët policia refuzoi të shtrëngojnë duart me kreun e shtetit.

Franca do të vazhdojë luftën e saj të pamëshirshëm kundër terrorizmit, ka premtuar Francois Hollande, para dy arkivole të policëve. Vrasjet e tyre ishin të pretenduar nga Shteti Islamik, citohet nga “Presheva jonë”

Njeriu, i cili ishte me paterica, gjithashtu nuk pranoi të përshëndes Manuel Valls, duke e bërë shumë të qartë se një shenjë e refuzimit me kokën e tij.

I Mërzitur, kryeministri Valls, ka qëndruar me te hund per hunde, kurse presidenti Hollande per te evittuar ndoje te papritur (falakresh) ai zgjodhi të injorojë gjestin  dhe ka vazhdoi protokollin.

Jean-Baptiste Salvaing, komandanti i policisë dhe Jessica Schneider u vranë të hënën në para dhe në shtëpinë e tyre në Magnanville (Ndihmën financiare) nga Larossi Abballa, një burrë 25 vjeçar i njohur për drejtësinë kundër terrorizmit dhe inteligjencës franceze.

SHPËRNDAJE