Numri i fundit i revistës spanjolle “Fuera de Serie” është në vëmendje të opioninit dhe të vlimeve polemizueve ne motën mediale. Në këtë të mbuluar, ju mund të shihni Michelle Obama rob Afrikane dhe nudo, të gjysëm zhveshur! Shtëpia e Bardhë, deri në keto momente  nuk ka dashur të flasë për këtë-“fotografi”,  shkruan agjencia informative kombëtare “Presheva Jonë”…VAZHDON përmes LIKE..[wp-like-locker]

 

Barcelona, 6 shtator
Këtë rpezentim evista në fjalë e ka titulluar: “Michelle, mbesa e një gruaje skllevërve në Amerikë” e punar nga pikturja  Karine Percheron-Daniels. Piktori ka përzier fytyrën e Zonjës së Parë, gjysma e trupit së ciklës është mbuluar me flamurin e Shteteve të Bashkuara, me “Portretn e  një zezake” në pikturë nga Benoist Marie-Guillemine.
Sipas njoftim nga revista “pas çdo burri të madh nuk është një grua. Dhe Michelle Obama ka të ngjarë të luajnë një rol të rëndësishëm në fushatën e dytë presidenciale të burrit të saj.”
“Për të e dimë se si Michelle vazhdon të josh popullin amerikan, ku gazetari Pablo Scarpellini shpjegon të fshehtat e gruas e cila jo vetëm fitoi zemrën e Barack Obama por edhe popullaritet  në opion” mund të lexohet në revistën editorial, raporton  RTL.
Sipas revistës angleze “Clutch”, ky përfaqësim përcjell imazhin e “trupin e një gruaje të zezë që mund të jetë në pronësi dhe të dominuar, sidomos seksualisht. ” raporton web sajti “PeopleInside” . Shtëpia e Bardhë, deri në keto momente  nuk ka dashur të flasë për këtë foto-shop.[/wp-like-locker]

 

 

SHPËRNDAJE