ASHTU SIQ KISHTE PARALAJMERUAR AGJENCIA JONE ashtu edhe doli se “marrevëshje mes Thacit dhe Pacollit” ishin vetëm llafe masdarke…Këtë e dëshmon edhe takimi i mbrèmshëm mes dy liderëve të PDK-së dhe AKR, për të cilët dje dje dhe pardje kishin shkruar disa  media sipas “burimve të sigurta” se gjoja ata paskan lidhur koalicion për qeverinë e ardhshme…

Prishtinë, 11 shkurt / AIK-Preshva Jonë

Pra, mbrëmë ky takim ka përfunduar pa marrëveshje i ndërmjet kryetarit të PDK-së, Hashim Thaçi dhe atij të AKR-së, Behgjet Pacolli. Takimi është zhvilluar në shtëpinë e liderit të AKR-së, Pacolli në orët e vona të mbrëmjes. …
Kreu i PDK-së Hashim Thaçi i ka ofruar Pacollit postin e kryetarit të Kuvendit, zëvendëskryeministrit dhe katër ministri. Por, nënkryetarja e AKR-së Mimoza Kusari i ka thënë RTK-së se PDK duhet të rishqyrtojë ofertën për Koalicionin Kosova e re.

SHPËRNDAJE