Keta police ne sexhde (namaz) nuk kemi arritem t’i identifikojmë. Po edhe nese i njohim , nuk eshte puna e jone. Por ne baze ne mbshkrimti “policija” duket te jene dikah te Serbisë, te Presheves, Sanxhakut apo dikah te Bosnjes.

Sot e gjuma Zoti kabull edhe juve. Pa besim e pa police s’ka vatan!

Pamanvaresisht nga jane gjesti i tyre duhet vleresuar.  Se kemba e cdo plici apo cdo nerjiu qe hyn ne xhami apéo kihste padyshim se sjell bereqr sepse as xhamia as kisha nuk i mesone keq, perkundrazi ata fitoje rahmet, paqe dhe bashkejetese padyshim edhe besim tek qytetaret.

SHPËRNDAJE