Sa i përket blerjeve luksoze, Mohamed Bin Salman di se si të shpenzojë paratë e tij.Princi i Kurorës i Arabisë Saudite është në prag të përfundimit të një blerje prej 300 milionë funtesh në Newcastle United.
Por çuditërisht kjo është vetëm 70 milion funte më shumë se kostoja e Chateau e tij Franceze, për të cilën ai ofroi jo më pak se 230 milionë funte, shkruajnë mediat britanike

Prona që ka 50,000 metra katrorë është e vendosur në Louveciennes, afër Versajës.
E njohur si Chateau Louis XIV, shtëpia është modeluar në kështjella franceze të shekullit të 17-të, dhe është ndërtuar midis 2008-2011

SHPËRNDAJE