Është kohë mjaft e përçudshme për të sjellur në jetë një fëmijë të ri gjatë kësaj kohe të pasigurt të karantinave dhe krizave të gjithanshme që ka shkaktuar i tmerrshmi koronavirus.

Ata thanë se zgjodhën atë emër sepse dezinfektanti kishte kapacitetin të luftonte kundër virusit, dhe shtuan se stafi mjekësor po qeshte kur ata njoftuan për emrin, shkruajnë mediat indiane.
“Kurdo që njerëzit të flasin për koronën, ata do të kujtohen se dezinfektuesit i shpëtuan,” tha Omvir Singh nga Saharanpuri i Indisë.

SHPËRNDAJE