Vienë, 12 dhjetor  -Ngajrja ka ndodhur ne Viene te Austrisë, ku autori pas sulmit fatal eshte në  arrati. Tash kërkohet nga Interpoli njohfotn agjerncia e lajmeve “Presheva Jonmë” due ju referuar biremev te policise austriake.

 

Krimi ishte një bar në Quellenstrasse. 34- dhe 37-vjeçare doli në 0:00 me ndenjësit jo direkt me ta njeri në mosmarrëveshje. Kjo tërhoqi një thikë dhe të therur palës disa herë në trupin e sipërme.

Pas grindjes fatal në një restorant në Vjenë zgjedh autori i pretenduar është ende në arrati. Për shkak të dëshmive, policia ishte në gjendje për të identifikuar njeriun. Që nga hetuesit dyshojnë se i dyshuari mund të ketë rënë tashmë jashtë, urdhër arresti ndërkombëtar është lëshuar, njoftoi zëdhënësi i policisë Paul Eidenberger.

Viktima  e pare 34-vjeçari iu cili pësoi të paktën pesë qepje dhe vdiq rreth 30 minuta më vonë në ambulancë. Viktima e dytë (37) u dërgua në spital edne po mbahet  ne urgjecë

I dyshuari është n jë shqiptarë tha zëdhënësi i policisë Patrick Maierhofer. Mosha e njeriut nuk u zbulua. Për të vrarin 34-vjeçarëve një autopsi ishte urdhëruar.

 

SHPËRNDAJE