Shqiptari më famëkeq në Amerikë, Martin Shkreli, duket se nuk qëndron dot larg telasheve. Pas procesit gjyqësor të stërgjatë për rritjen e pabesueshme të çmimit të një medikamenti të domosdoshëm për të sëmurët me SIDA, ish-drejtori i firmës farmaceutike mund të përballet sërish me gjykatën, kësaj radhe nga një padi e reperit Lil Wayne.

 

Sipas reperit, Shkreli ka publikuar online pa lejen e tij disa këngë nga albumi “Carter V”, që ende s’ka dalë në treg. Dy këngët e para u publikuan në dhjetor dhe Wayne nuk ndërmori veprime ligjore, pasi Shkreli “dha fjalën” se nuk do ta bënte më një gjë të tillë. Por fjala e tij zgjati vetëm 5 muaj, pasi në fillim të muajit ai publikoi online edhe dy këngë të tjera dhe duket se u mbush kupa.

 

Burime pranë reperit thonë se Martin Shkreli po e bën një gjë të tillë vetëm për vëmendje, por mund ta pësoj

 

SHPËRNDAJE