Paris, 2 qershor images -Dy të burgosurit kane ikur mbreme  nga nje burg i Amiens ne Francë. Te arratsiurti jane nje shiptar dhe nje grek, njofton agjencia e lajmeve “Presheva jonë” duke ju referuar burimeve te  policisë franceze.

Dy të burgosurve të cilët u arratis në natëns e së martes  nga burgu i Amiens duke shkaterruar me shufra rrethojat ne qelise së tyre të përbashkët.

Greku 35-vjeçar u dënua në fillim në vitin 2016 për trafikun e drogës dhe releasable në vitin 2018, u arrestua dhe një bashkëpunëtor shqiptar në një lagje veriore të Amiens me brigadën anti-krimit (BAC) të Amiens dhe PJ, njoftoi prokurorin e Amiens, Aleksandër Bosschère.

Pas tri dite ne kerkim nga roganet  endit duke perdorur edhe helikopterin,. polcia i ka arrestuar qe dy duie i verdosur serish në burg.

I brugosuir tjeter një 29 vjeçare, nje shqiptarë i dënuar për vjedhje të rënda dhe dënimi në fund të cilit është planifikuar në vitin 2017, u arrestua nga policia në natën e martë deri të mërkurën, gjatë një konrolli ne nje shtëpi. “Ata nuk mund të largohen Amiens makinë siç pritej, sepse bashkëpunëtor i tyre i cili i hodhi një litar është arrestuar nga policia”, tha gjyqtari

SHPËRNDAJE