Dita e Flamurit 28 Nentori dhe 105 vjtori i shteti shiptar nuk ufdestrua vewrtme Ne Tirane, Vlore, Pirshitnë, Shukp, apo Preshve, po red en Gjenvë, Berlin, Ankara, Rome ne Australi..pra gjthkeha nga filite shipa madjhe dhe ne Moske te Ruisë, shkruan agejcnia e lajmeve “Presheva Jonë” e cila sjekl koeto for te krmeimit te 28 Nnetorit ne Moskë.

Australi”Festohet në Moskë 105-vjetori i Ditës së Pavarësisë bashkë me Trupin Diplomatik, miqtë e dashamirësit rusë dhe komunitetin e shqiptarëve në Rusi.” thuhet ne faqen e miusonit shitare Rusi.

i

SHPËRNDAJE